Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti daje vam informacije o obradi vaših osobnih podataka koje prikupljamo kada posjećujete naše internetske stranice. U prikupljanju i obradi tih informacija djelujemo kao voditelj obrade u smislu kako je isti definiran Općom uredbom o zaštiti podataka, te smo obvezni pružiti vam informacije o nama, zašto i kako obrađujemo vaše osobne podatke kao i o pravima koja imate glede svojih osobnih podataka.

Tko smo mi

Mi smo 4APP SOLUTION d.o.o iz Zagreba, a ova Politika o privatnosti primjenjuje se na sve internetske stranice u našem vlasništvu.

Ako nas želite kontaktirati u svezi obrade i korištenja vaših osobnih podataka možete to učiniti:

  • putem e-maila na: gdpr@4APP.hr
  • na broj telefona: +385 1 6699 510
  • putem pošte na adresu:  Drage Gervaisa 30

HR-10000 ZAGREB

Republika Hrvatska

Kako prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke

Prilikom Vašeg korištenja naših internetskih stranica vaše osobne podatke možemo prikupljati na više načina npr. kada nam postavljate upit putem naših internetskih stranica, kada s njih preuzimate razne dokumente ili programe, a čak i kad samo pregledavate stranice. Niže možete pronaći potrebne informacije o načinima kako se podaci prikupljaju.

Kada posjećujete naše internetske stranice

Kada posjećujete naše internetske stranice kako bi saznali više o nama i našim proizvodima, odnosno, pregledali informacije koje stavljamo na stranice, koristimo kolačiće s ciljem da osiguramo optimalno funkcioniranje stranica, prikupimo korisne informacije o posjetiteljima koje će nam omogućiti da dalje unaprijedimo svoje usluge kao i radi toga da općenito unaprijedimo korisničko iskustvo.

Kolačići mogu na vaš preglednik biti instalirani od strane 4APP SOLUTION ili od treće strane, primjerice oglašivača.

Za više informacija o načinu i svrhama korištenja kolačića predlažemo da pogledate našu Politiku korištenja kolačića.

Kada postavljate upit putem naših internetskih stranica

Kada postavljate upit putem naših internetskih stranica (npr. korištenjem obrasca za upite), tražimo vas da informaciju o vašem imenu i prezimenu te e-mail adresi. Za potrebe pružanja kvalitetnije odgovora na vaš upit možemo vas zatražiti i dodatne podatke (poput broja telefona).

Koristimo navedene informacije kako bi smo odgovorili na vaš upit, uključivo i kako bi vam pružili sve zatražene informacije o našim proizvodima i uslugama. Možemo vas kontaktirati više puta e-mailom nakon zaprimanja vašeg upita kako bi osigurali da ste dobili informacije koje su vam potrebne, odnosno, da ste zadovoljni dobivenim odgovorom. Pravna osnova za navedeno je naš legitimni interes da vam pružimo točne informacije prije moguće prodaje.

Vaš upit se pohranjuje i obrađuje kao e-mail usluga koju pruža Microsoft unutar Europske ekonomske zone (EEZ). Podatci se također pohranjuju u servisu za upravljanje e-mail adresa Mail Chimp.

Vaše osobne podatke koje smo zaprimili putem postavljenog upita na našim internetskim stranicama ćemo čuvati za vrijeme dok međusobno komuniciramo u svezi odgovora na vaš upit, odnosno, pružanja informacija o našim proizvodima i uslugama. Po proteku 12 mjeseci od zadnje komunikacije izbrisati ćemo sve vaše osobne podatke. Navedeno ne utječe na va