ERP2020-06-03T12:16:41+02:00

ERP RJEŠENJA

Je li vaše poslovanje preraslo postojeći poslovni softver?

Vrijeme je da upravljate svim procesima na jednom mjestu kroz cjelovito ERP rješenje.

Microsoft Dynamics NAV je integrirani ERP sustav koji već godinama tvrtkama diljem svijeta pomaže u povećanju učinkovitosti te pruža jasan pregled i kontrolu nad svim poslovnim procesima. Kao cjelovito rješenje, na jednom mjestu povezuje sve poslovne podatke  iz odjela računovodstva, financija, lanca opskrbe te svih ostalih poslovnih procesa unutar tvrtke.

Bez obzira iz kojeg razloga i s kojim ciljem ga koristite,  Microsoft Dynamics NAV je temelj promjena, rasta i internacionalizacije vašeg poslovanja.

Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central je najnovija verzija ERP rješenja (nasljednik Dynamics NAV) u SaaS poslovnom modelu. Namijenjen je malim i srednjim tvrtkama koje traže moderan poslovni softver.  Microsoft Dynamics 365 Business Central osigurava pristup s bilo kojeg mjesta te zahtjeva vrlo malo prilagodbe. Pokazao se kao vrlo uspješno rješenje za tvrtke koje zapošljavaju mobilne radnike,

  • Cloud okruženje

  • Integrirani BI alati

  • Umjetna inteligencija

Microsof Dynamics NAV

Modularan sustav koji objedinjuje sve vaše poslovne procese u jedinstveni poslovno-informacijski sustav. Olakšava i ubrazava poslovne procese zahvaljujući integraciji s drugim Microsoft alatima kao što su Outlook, SharePoint, Power BI, itd.

  • Brza implementacija

  • Prilagodljivost promjenama poslovnih potreba

  • Jednostavno održavanje

ZATRAŽITE PREZENTACIJU

Razvili smo vertikalna rješenja koja proširuju standardne poslovne procese Microsoft Dynamics NAV sustava.

 

HECTA

eCOMMERCE - postat će jedino web shop rješenje koje Vam treba

FORTEM

Pojednostavite proces evidentiranja kompleksne proizvodnje
ZATRAŽITE DEMO

HECTA

HECTA je jedini potpuno integrirani B2B eCommerce sustav koji garantira najbolje korisničko iskustvo. Koristi poslovnu logiku i već pohranjene podatke u Microsoft Dynamics NAV rješenju i proširuje Vaše poslovanje bez povećanja prodajnog tima uz niže troškove održavanja i administracije.

Jednostavno rješenje za uspješnu online trgovinu

Cijelim rješenjem HECTA upravlja se izravno iz Microsoft Dynamics NAV sustava. Zahvaljujući tome, na jednom mjestu unosite i mijenjate sve podatke o svojim artiklima, kupcima, cijenama..

Korištenjem već poznatog sučelja temeljenog na Microsoft Dynamics NAV sustavu, Vaše poslovanje postaje jednostavnije i profitabilnije. Vaši kupci dobivaju pristup detaljnim informacijama o proizvodima 24 sata dnevno, te jedinstveno iskustvo naručivanja putem eCommercea.

Microsoft Dynamics NAV motor je HECTA sustava

Zbog toga je ekonomičnija i cjenovno konkurentnija od drugih rješenja. Jednostavnija je za implementaciju te eliminira rizik nekompatibilnosti u prijenosu podataka.

HECTA je puno više od B2B eCommerce platforme koja omogućuje online kreiranje narudžbi. To je user-friendly samoposlužni sustav koji motivira B2B klijente da surađuju s vama kao pouzdanim partnerom prema uvjetima koje su sami definirali.

Proširite prodaju, istaknite se među konkurencijom i postanite standard digitalne prodaje.

Saznajte više o HECTA sustavu

www.hecta.biz

FORTEM

Koristite sustav Microsoft Dynamics NAV, ali evidentiranje proizvodnje i dalje kasni? Dobivate netočne podatke o zalihama zbog nepravovremenih informacija u različitim fazama proizvodnog procesa? Proizvodni proces pati zbog složenog postupka knjiženja utrošaka i kapaciteta? Prodajni proces kasni u isporukama iako su zalihe fizički spremne?

Zvuči Vam poznato?

Brža i jednostavnija proizvodnja

Pojednostavite evidentiranje proizvodnje pomoću rješenja ForTEM ( For Terminal Enhanced Manufacturing).

ForTEM je 100% integrirani MES sustav (Manufacturing Execution System) posebno izrađen za proizvodni modul Microsoft Dynamics NAV, koji kroz jednostavno korisničko sučelje omogućuje razmjenu podataka u stvarnom vremenu te jednostavniju i učinkovitiju proizvodnju.

FORTEM kao produžena ruka Microsoft Dynamics NAV sustava

Fortem Vam pruža jednostavnost zahvaljujuči korisnički pristupačnijem sučelju, koje u pozadini izvršava složene procese i knjiženja sustava Microsoft Dynamics NAV. Omogućuje jednostavan uvid u radne naloge sustava Microsoft Dynamics NAV, te praćenje rada po pojedinim proizvodnim kapacitetima. Upravljanje serijskim brojevima više nije problem, zato što se oni mogu izraditi i putem Fortem sustava te automatski postati vidljivi i u Microsoft Dynamics NAV sustavu.

UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA
POSLOVNA ANALIZA
AUTOMATIZACIJA PROCESA

BLOG

KONTAKTIRAJTE NAS