Poslovni tehnološki portal IT BIZ CRUNCH i on line platforma-katalog IT industrije WHOisWHOinIT i ove godine su izabrali 50 najperspektivnijih poslovnih programskih rješenja hrvatske IT industrije.

Na popis 50UP! najperspektivnijih programskih rješenja za 2020. godinu, koja su privukla posebnu pažnju evaluatora,uvršten je i GOOMA-sustav za mangement putnih troškova, iza kojeg stoji tvrtka 4APP Solution d.o.o.

Prema riječima organizatora, izbor zanimljivih i perspektivnih rješenja bio je zaista velik, no poseban fokus je ipak usmjeren na rješenja koja se izdvajaju od prosjeka.  Tako se 50UP! popisu za 2020. godinu nalaze poslovna programska rješenja koja donose mjerljivu vrijednost za korisnika, nude im bazičnu inovaciju koja ih izdvaja od konkurencije te nude jednostavnost korištenja.

Sva rješenja u ovom već tradicionalnom izboru su temeljito ocjenjena kroz čak 17 kriterija. Stvarna tržišna potreba za aplikacijom, potrebe korisnika i ciklička unaprjeđenja aplikacije, vodstvo projekta i inkluzivnost radnog okruženja, funkcionalnost, sposobnost cjelovite implementacije aplikacije za novog korisnika, inovativnost, otvorenost i podrška korisnicima samo su neki od njih.

Popis najperspektivnijih poslovnih programskih rješenja hrvatske IT industrije – 50UP!“ u 2020. godini, moguće je vidjeti na ovoj poveznici.